Vilka är vi?

Image Group är en svensk modegrupp med fokus på accessoarer inom lyxsegmentet. Vi är franchisepartners för Bottega Veneta och Mulberry i Sverige. Image Group driver förutom Bottega Veneta och Mulberry-butikerna även multibrand-butiken NK Runway i Göteborg. Vi är ett familjeägt företag och grundades år 1984 av Conny och Eva Lindström genom öppnandet av den första Mulberry-butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm.


E-handeln

På imagegroup.se hittar du ett selekterat sortiment från våra butiker där störst fokus ligger på Mulberry och Bottega Veneta. Alla beställningar som görs via hemsidan hanteras och skickas direkt från våra butiker vilket innebär att du som kund kan vara trygg i att du erhåller allt från korrekt emballage till professionell After Sale Service. Du kan välja att få din beställning levererad till ombud eller hämta direkt i butiken, båda alternativen är givetvis gratis.


Service

På Image Group strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder den absolut bästa servicen i våra butiker och online. Våra medarbetare består av ett dedikerat team med stort know-how och ett driv att leverera en kundupplevelse i absoluta världsklass. Med över 37 års erfarenhet av branschen besitter vi en svårslagen expertis när det kommer till accessoarer inom lyxsegmentet. Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt sortiment eller verksamhet.


Hållbarhet

Hållbarhet är en central del av Image Groups verksamhet och vi försöker att hålla oss så klimatneutrala som möjligt i allt från val av elleverantör, fraktmetoder och livslängden på våra produkter. Vi har även som mål att endast representera varumärken som har en tydlig plan för en hållbar verksamhet. Våra två största varumärken, Mulberry och Bottega Veneta, har båda ett arbetssätt och en filosofi som linjerar väl med vårt eget hållbarhetstänk. Mulberrys initiativ ”Mulberry Made To Last” innefattar allt från hållbart framtaget läder till återvunnet emballage och nollutsläppsmål.


våra butiker