Vilka är vi?

Image Group är en svensk modegrupp med fokus på accessoarer inom lyxsegmentet. Vi är franchise partner för Bottega Veneta i Sverige och driver Bottega Veneta butiken på Birger Jarlsgatan 10 i Stockholm. Image Group har tidigare drivit Mulberry-butikerna i Sverige och multibrand-koncepten NK Runway och Nk Access. Vi är ett familjeägt företag och grundades år 1984 av Conny och Eva Lindström genom öppnandet av den första Mulberry-butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm.


E-handeln

På imagegroup.se hittar du ett utvalt sortiment från Bottega Veneta butiken i Stockholm. Alla beställningar som görs via hemsidan hanteras och skickas direkt från den fysiska butiken vilket innebär att du som kund kan vara trygg i att du erhåller allt från korrekt emballage till professionell After Sale Service. Du kan välja att få din beställning levererad till ombud eller hämta direkt i butiken, båda alternativen är givetvis gratis.


Service

På Image Group strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder den absolut bästa servicen i våra butiker och online. Våra medarbetare består av ett dedikerat team med stort know-how och ett driv att leverera en kundupplevelse i absoluta världsklass. Med över 38 års erfarenhet av branschen besitter vi en svårslagen expertis när det kommer till accessoarer inom lyxsegmentet. Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt sortiment eller verksamhet.