Företagsinformation

Image Group AB (556234-0975)
Upplandsgatan 17b, 113 60 Stockholm
customerservice@imagegroup.se
+46 (0) 8 611 19 94

Vilka är vi?

Image Group är en svensk modegrupp inom lyxsegmentet som är franchisetagare och generalagenter för Bottega Veneta och Mulberry i Sverige. Vi driver även multibrand konceptbutikerna NK Access och NK Runway samt Sophie By Sophie och Max Mara butiken på NK i Stockholm.

Vår story

År 1984 ingick Image Groups grundare Eva och Conny Lindström ett franchise avtal med det, för den svenska marknaden, relativt okända märket Mulberry och öppnade sin första butik på Birger Jarlsgatan 10 i Stockholm. Nu, 36 år senare driver Image Group tio butiker med målet att förse svenskarna med accessoarer i lyxsegmentet.

​Med erfarenhet från både wholesale- och retailbranschen besitter Image Group en utomordentlig expertis när det gäller accessoarer inom lyxsegmentet. Företagets expertis kombinerat med våra medarbetares kunskap och servicekänsla gör att vi kan erbjuda våra kunder en butiksupplevelse i absoluta världsklass.

Framtiden

Image Group är på ständig jakt efter spännande utmaningar och den senaste i raden är öppningen av vår nya butik NK Runway i Göteborg. NK Runway är en konceptbutik med de bästa accessoarerna från märken som Balenciaga, Gucci och Saint Laurent.

För att underlätta för de som inte kan eller vill ta sig till våra fysiska butiker har vi nu även gjort ett urval av våra produkter tillgängliga för online shopping.